Orange Lemon
Olika

Rätt bilutrustning för din servicebil

När man är yrkesverksam inom transport- eller servicebranschen är det vitalt att hålla koll på rätt bilutrustning för din bil. Det handlar egentligen om att rätt sak ska ha rätt plats. Att inte finna det du behöver, när du behöver det, handlar om hur effektiv du är på arbetet och i slutändan kan det handla om du missar kunder eller vinner nya kunder. I den här artikeln berättar vi mer om hur du kan tänka kring bilutrustning för din transport- eller servicebil.

Utgå från din bil

Det första du bör göra är att utgå från din bil och ditt bilmärke. Bilutrustning från Ropab utgår alltid från bilmärke. Det sätter utgångspunkten eftersom utrymmet är begränsat och det är bilens innermått som blir interiörens utgångspunkt. När du väl har tagit reda på innermåttet så finns det två val att gå, antingen färdigt modulsystem eller bygg egen interiör. Vi berättar mer om båda här nedanför.

Färdiga modulsystem

Med färdiga modulsystem så är det enkelt att bara lyfta in detta i din bil och fästa systemet och sedan är det klart. Modulsystemen är otroligt smart uppbyggda och utgår oftast från ett flöde som passar de flesta. Här finns inga speciallösningar utan modulsystemet bygger mycket på en väl beprövad mall.

Bygg själv

Sedan har du naturligtvis valet att göra interiören helt unik. Det vill säga att du helt och hållet utgår ifrån din egen arbetsprocess och bygger en interiör som är helt och hållet anpassat till dig. Naturligtvis kan du ju göra en kombination av dessa. Att utgå från ett färdigt modulsystem och sedan anpassa den med individuella anpassningar för just dig. Även om du väljer alternativet att bygga själv finns det oerhörda fördelar att rådfråga med en expert. Det är exempelvis möjligt att du inte ser alla lösningar som man skulle kunna göra. Då är det bra att bolla med någon expert på interören.

Related posts

Flytvästar för din säkerhet

admin

Leave a Comment