Orange Lemon
Hus och hem

Fördelar med att byta till LED lysrör

Att byta ut lysrör mot LED-lampor är en billig och energieffektiv åtgärd för dig. LED-lamporna ger dig bättre kvalitetsbelysning och en mycket längre livslängd. Ökad livslängd är en av anledningarna till att LED-lampor snabbt har blivit ett populärt alternativ för lysrör och glödlampor. Dessutom har övergången betydande miljömässiga och ekonomiska skäl. Vi berättar mer om fördelarna med ett modernt hem som har LED.

Dagens moderna hem

Världen går bort ifrån att använda lysrör till LED-lampor. Nyckelordet i denna transformation är effektivitet. LED-lampor uppskattas vara 30% effektivare än lysrör. Användning av LED-lysrör i moderna hem har blivit allt vanligare

Enkelt att byta

Det är enkelt att byta ut lysrörslamporna med LED-uppgraderingssatser eftersom det bara tar några minuter att installera. De använder också den befintliga lysrörsarmaturen utan att behöva ändra taket från vilket de är upphängda. Denna aspekt av att passa in i nuvarande lysrörssats gör det enkelt att byta till LED-belysning. Det minskar också kostnaden för att gå över till lysdioder eftersom det inte finns något behov av omkoppling.

Dramatisk energiminskning

Efter monteringen minskas energiförbrukningen med nästan hälften jämfört med energin som används genom vanlig lysrörsbelysning. Denna energireduktion gör eftermonteringen mer än kostnadseffektiv. LED-rörets wattstyrka är cirka 40 % mindre än lysröret.

Minskad underhållskostnad

Lysdioder sänker underhållskostnaderna med nästan 65 % på din energiräkning. En 4-watts LED-lampa gör enkelt samma jobb som ett 40-watts lysrör. Sättet som de genererar sitt ljus och funktion använder väldigt lite energi och kräver litet eller inget underhåll. Således kommer du snart att få tillbaka din investering genom att spara på energi.

Minimal värmeanvändning

LED-lamporna producerar nästan ingen värme under belysning, och ändå tänds de direkt till 100 %. Därför slösar de mindre energi än lysrören. De gamla lysrören producerar så mycket värme att rummen ofta måste luftkonditioneras, vilket medför extra kostnader för att enbart täcka kostnaden för konditionering.

Related posts

3 idéer för att skapa en mer personlig atmosfär i ditt hem

Orange Lemon

Ska du flytta? Anlita städfirma Lund.

admin

3 enkla sätt att förbättra ditt badrum

Orange Lemon

Leave a Comment